Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-02@01:41:40 GMT

قربانیان سیل در اندونزی و تیمور شرقی به 70 نفر رسید

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۳۷۷۶

قربانیان سیل در اندونزی و تیمور شرقی به 70 نفر رسید

اندونزی اعلام کرده ۵۵ نفر تا کنون بر اثر جاری شدن سیل در این کشور جان باخته‌اند و با توجه به ناپدید شدن ۴۲ تن دیگر از شهروندان این کشور شمار قربانیان احتمالا در ساعات آینده افزایش خواهد یافت.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، مقامات محلی در اندونزی و تیمور شرقی روز دوشنبه از کشته شدن دست کم هفتاد نفر بر اثر جاری شدن سیل و رانش زمین در مناطقی از این دو کشور خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان مدیریت حوادث و شرایط اضطراری اندونزی به خبرنگاران گفت که در این کشور ۵۵ نفر تا کنون بر اثر جاری شدن سیل جان باخته‌اند و با توجه به ناپدید شدن ۴۲ تن دیگر از شهروندان این کشور شمار قربانیان احتمالا در ساعات آینده افزایش خواهد یافت.

از سوی دیگر یک مقام محلی در تیمور شرقی نیز شمار تلفات سیل و رانش زمین در این کشور را دست کم ۱۶ نفر اعلام کرد.

مسئولان محلی و روسای سازمان‌ها و نهادهای امداد رسان و مدیریت بحران در هر دو کشور از مفقود شدن ده‌ها نفر خبر داده‌اند؛ مسئله‌ای که احتمال بالا رفتن شمار تلفات را طی ساعات آینده افزایش می‌دهد.

جاری شدن سیل و طغیان آب دریا به دلیل بارندگی‌های سیل آسا اوضاع در مناطقی واقع میان جزیره فلورس در اندونزی و تیمور شرقی را بحرانی کرده؛ به نحوی که هزاران تن از ساکنان این مناطق از خانه و کاشانه خود آواره شده و به سوی مراکز اسکان موقت حادثه دیدگان هدایت شده‌اند.

به گفته مقامات محلی سیلاب همچنین سبب طغیان ذخایر آب و آبگرفتگی هزاران منزل مسکونی شده است.

رانش زمین و طغیان آب دریا و رودخانه‌ها به ویژه در فصل بارندگی‌های سیل آسا امری معمول در مجمع‌الجزایر اندوزی است.

این در حالیست که کارشناسان و کنشگران محیط زیست جنگل‌زدایی را از عوامل مهم و تسهیل کننده وقوع این نوع حوادث قلمداد می‌کنند.

جاری شدن سیل و نیز رانش زمین در ماه ژانویه گذشته جان ۴۰ تن از شهروندان اندونزی ساکن در شهر سومدانگ واقع در استان جاوه غربی را گرفته بود.

سازمان مدیریت بحران و سوانح طبیعی در اندونزی تخمین زده است که دست کم ۱۲۵ میلیون نفر از شهروندان یا تقریبا نیمی از جمعیت این کشور در مناطق زندگی می‌کنند که در معرض خطر رانش زمین واقع شده‌اند.

برچسب هااندونزی تیمور شرقی سیل

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اندونزی تیمور شرقی سیل آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو جاری شدن سیل تیمور شرقی رانش زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • (ویدئو) فوران یک آتشفشان در اندونزی و تخلیه ساکنان
  • افزایش شمار قربانیان فرونشست بزرگراه در جنوب چین
  • افزایش مجدد شمار قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه
  • فیلم/ فوران آتشفشان در اندونزی
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • فوران دوباره کوه «روآنگ» در اندونزی
  • ۱۵۵ کشته و زخمی در سیل و رانش زمین در کنیا
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی