Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع دیپلماتیک گفتند، پاپ فرانسیس امسال در سفر به اندونزی، بزرگترین کشور مسلمان جهان، گفت‌وگوی بین ادیان را ارتقا خواهد داد و نخستین سفر پاپ به تیمور شرقی عمدتا کاتولیک از زمان استقلال آن از جاکارتا انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این منابع گفتند که سفر پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان شامل بازدید از پاپوآ گینه نو نیز خواهد بود که احتمالاً در ماه سپتامبر انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واتیکان هنوز این سفر را اعلام نکرده است.

جمعیت تیمور شرقی بیش از ۹۵ درصد کاتولیک است که میراث استعمار توسط پرتغال محسوب می‌شود. تیمور شرقی در سال ۲۰۰۲ از اندونزی اعلام استقلال کرد و با آن مرز زمینی دارد. پاپ ژان پل در سال ۱۹۸۹ از تیمور شرقی و اندونزی دیدن کرده بود. پاپوآ گینه نو هم که در جزیره دیگری مرز زمینی با اندونزی دارد، عمدتاً مسیحی است. پاپ ژان پل در سال ۱۹۸۴ از آن دیدن کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پاپ فرانسیس اندونزي تیمور شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۵۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوران دوباره کوه «روآنگ» در اندونزی

مقامات این سازمان می‌گویند کوه «روآنگ» در استان «سولاوسی شمالی» بامداد امروز (سه‌شنبه) فوران کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از ان اچ کی، آن‌ها می‌گویند دیده شده است که از ارتفاع ۱۹ هزار متری این آتشفشان دود بلند می‌شود. مقامات در حال مشاهده تغییرات جزر و مد و سایر پدیده‌های ناشی از فوران بوده‌اند. اما آن‌ها می‌گویند هیچ تغییر قابل‌ملاحظه‌ای در سطوح جزر ومد در داخل و اطراف ژاپن وجود ندارد.

کوه روآنگ قبلا در ۱۷ آوریل فوران کرد و باعث شد که حدود ۸۰۰ نفر از ساکنان به جزیره دیگری پناه ببرند.

مقامات اندونزی بلافاصله پس از فوران روز سه‌شنبه از مردم در حوالی این آتشفشان خواستند که بلافاصله آن محل را ترک کنند. آن‌ها همچنین به ساکنان یک جزیره نزدیک به این محل اعلام کردند که نسبت به احتمال وقوع سونامی هوشیار باشند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فوران یک آتشفشان در اندونزی و تخلیه ساکنان
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • فیلم/ فوران آتشفشان در اندونزی
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • فوران دوباره کوه «روآنگ» در اندونزی
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها